Wij investeren in beide

Online en offline platforms

Over ons

JL Group is a forward-thinking investment firm that partners with retail companies, providing them with capital, time, and expertise to fuel their growth. With a team of over 40 mJL Group is een vooruitstrevende investeringsmaatschappij die samenwerkt met retailbedrijven en hen voorziet met kapitaal, tijd en expertise om hun groei te stimuleren. Met een team van ruim 40 marketingspecialisten, we bieden uitgebreide ondersteuning aan onze portfoliobedrijven, waardoor ze zowel online als online kunnen gedijen offline. Door te investeren in bedrijven met een eigen merk of product zet JL Group zich in voor ‘drive’ duurzame groei en het creëren van succesvolle partnerships in het dynamische retaillandschap.arketing specialists, we offer comprehensive support to our portfolio companies, helping them thrive both online and offline. By investing in companies with their own brand or product, JL Group is committed to driving sustainable growth and creating successful partnerships in the dynamic retail landscape.
Detailhandel en groei

Identificeer veelbelovende ondernemingen

JL Group is een vooraanstaande beleggingsonderneming gespecialiseerd in bedrijven met een retailachtergrond opereren zowel op de online als offline markt. Met een focus op bedrijven die een eigen merk of product bezitten, investeert JL Group niet alleen kapitaal, maar ook waardevolle tijd en expertise om de groei van deze bedrijven te stimuleren.
Bij JL Group begrijpen we de uitdagingen waarmee retailbedrijven in de huidige dynamische markt worden geconfronteerd. Onze missie is om veelbelovende ondernemingen te identificeren en onze uitgebreide ervaring te benutten om hen te helpen gedijen in zowel het digitale als het traditionele retaillandschap. Wij zijn ervan overtuigd dat dit strategisch is investeringen in combinatie met praktische ondersteuning kunnen bedrijven naar succes op de lange termijn stuwen.
Belangrijke beleggingsbenadering

Maximaliseer online en offline aanwezigheid

JL Group hanteert een unieke beleggingsaanpak en gaat actief op zoek naar bedrijven die dit demonstreren aanzienlijk groeipotentieel. Door onze tijd te investeren, zorgen we ervoor dat onze portefeuillebedrijven krijgen uitgebreide begeleiding en ondersteuning in elke fase van hun ontwikkeling. Ons team van De ruim 40 marketingspecialisten beschikken over diverse vaardigheden en diepgaande kennis van de sector. Ze werken nauw samen met de bedrijven waarin we investeren om effectieve marketing te ontwerpen en te implementeren strategieën die hun online en offline aanwezigheid maximaliseren.
Expertise in huis

Toegewijd team van marketingspecialisten

Met een toegewijd team van marketingspecialisten brengt JL Group een schat aan expertise op tafel. Onze professionals hebben een bewezen track record in verschillende domeinen, waaronder digitale marketing, branding, marktonderzoek, klantenwerving en retailanalyses. Door ons collectief te benutten kennis en ervaring, bieden wij een uitgebreid dienstenpakket afgestemd op de unieke behoeften van elk geïnvesteerd bedrijf. Of het nu gaat om het optimaliseren van online verkoopkanalen, het verbeteren van de merkzichtbaarheid, of het ontwikkelen van offline marketingcampagnes, onze experts werken nauw samen met onze partners om deze te stimuleren groei en het genereren van duurzame resultaten.
Samenwerkingspartnerschappen

Strategische partners voor de lange termijn

JL Group gelooft sterk in het bevorderen van samenwerkingsverbanden met haar portfoliobedrijven. Wij beschouwen onszelf als strategische partners voor de lange termijn en niet louter als investeerders. Wij houden ons bezig met open en transparante communicatie, met respect voor de visie en waarden van de bedrijven waarin we investeren. Onze De gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat de bedrijven hun autonomie en identiteit behouden profiteren van onze begeleiding en ondersteuning.
Investeringscriteria

Sterke online en offline aanwezigheid

JL Group selecteert zorgvuldig bedrijven voor investeringen op basis van verschillende criteria. Wij zoeken bedrijven die een solide trackrecord, een unieke waardepropositie en een schaalbaar bedrijfsmodel hebben. Daarnaast geven we prioriteit aan investeringen in bedrijven met een sterke online en offline aanwezigheid, omdat dit aansluit bij onze kernexpertise. Door in dergelijke bedrijven te investeren, willen we onze marketingkennis benutten en hun groeitraject versnellen.
Toekomstblik

Bloeiende detailhandelsondernemingen

JL Group blijft zich inzetten voor het identificeren van en investeren in innovatieve retailbedrijven die het potentieel voor succes op de lange termijn bezitten. Terwijl de detailhandelssector zich blijft ontwikkelen, blijft ons team voorop lopen en past het strategieën aan om opkomende trends en consumentengedrag aan te pakken. Door onze voortdurende toewijding en strategische investeringen streven we ernaar een gevarieerde portefeuille van bloeiende retailondernemingen op te bouwen en bij te dragen aan de groei van de sector als geheel.
Samenwerken

Succesvolle partnerschappen creëren

JL Group blijft zich inzetten voor het identificeren van en investeren in innovatieve retailbedrijven die het potentieel voor succes op de lange termijn bezitten. Terwijl de detailhandelssector zich blijft ontwikkelen, blijft ons team voorop lopen en past het strategieën aan om opkomende trends en consumentengedrag aan te pakken. Door onze voortdurende toewijding en strategische investeringen streven we ernaar een gevarieerde portefeuille van bloeiende retailondernemingen op te bouwen en bij te dragen aan de groei van de sector als geheel.

Meer dan 25 jaar ervaring

321 projecten voltooid
19 prijzen gewonnen
280 tevreden klanten

partners

Neem contact op

Scroll naar boven