Over ons

Uw vooruitdenkende investeringspartner

Welkom bij JL Group, een gerenommeerde investeringsmaatschappij die is opgericht om retailondernemingen te versterken. Sinds onze oprichting zijn we een drijvende kracht geweest achter het succes van de detailhandel in Nederland. In de loop der jaren hebben we ons ontpopt als een betrouwbare investeringspartner door een scala aan diensten aan te bieden die de groei versnellen, het potentieel maximaliseren en langdurig succes bevorderen.
Met meer dan 25 jaar investeringservaring is JL Group een sterk betrokken, betrouwbare en toegewijde partner voor de lange termijn om uw bedrijf te laten groeien. Ons team van getalenteerde professionals is zeer betrokken en gericht op de lange termijn om echt een verschil te maken. We maken gebruik van ons netwerk en onze diepgaande kennis van de Nederlandse retailmarkt om bedrijven te helpen kansen te grijpen en obstakels te overwinnen, zodat onze partners ongekende niveaus van succes kunnen bereiken.

Onze missie

De missie van JL Group is:
With more than 25 years of investment experience, JL Group is a strongly involved, dependable, and devoted long-term partner to grow your business. Our team of talented professionals are deeply involved and long-term focused to truly make a real difference. We leverage our network and in-depth knowledge of the Dutch retail market to assist businesses seize opportunities and overcome obstacles so that our partners can achieve unprecedented levels of success.

Wat we doen

Als vooraanstaande investeringsmaatschappij biedt JL Group investeringsoplossingen op maat die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en doelstellingen van retailbedrijven. Van fondsenwerving tot strategische overnames, we bieden kapitaal en ondersteuning bij elke stap van het groeitraject om ervoor te zorgen dat onze partners alles hebben wat ze nodig hebben om te slagen. Door een klantgerichte aanpak en door langetermijnrelaties boven directe voordelen te stellen, zorgen we ervoor dat onze partners de juiste zorg en ondersteuning krijgen.
JL Group wordt aangedreven door ons team van experts en ons streven naar uitmuntendheid. We zien elke dag als een nieuwe kans om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door hen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen die hun bedrijf vooruit helpen. Ons team bestaat uit meer dan 40 marketingspecialisten die zich inzetten om onze portfoliobedrijven zowel online als offline te helpen slagen. We nemen de tijd om onze bedrijven volledig te begrijpen voordat we een investering doen en we blijven actief betrokken om het management te helpen gedurende onze samenwerking.

Waarom voor ons kiezen?

Bewezen staat van dienst

Onze succesvolle staat van dienst blijkt uit onze geschiedenis van het helpen van detailhandelsbedrijven om hun volledige potentieel te benutten en aanzienlijke groei te realiseren.

Industrie-expertise

We hebben een grondige kennis van de detailhandelsector en ruime ervaring in het werken met detailhandelsbedrijven van elke omvang.

Uitgebreide ondersteuning

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder strategische begeleiding, financiële ondersteuning, operationele ondersteuning en expertise op het gebied van marktuitbreiding.

Oplossingen op maat

U kunt investeringsoplossingen op maat ontvangen die zijn ontworpen om te voldoen aan uw unieke behoeften, doelen en groeidoelstellingen.

Langetermijnpartnerships

Wij geven de voorkeur aan langetermijnrelaties en zijn toegewijd aan het ondersteunen van uw succes in elke fase van het groeitraject van uw bedrijf.

Laten we samen vorm geven aan succes

Als klant kunt u rekenen op onze kennis van uw sector en onze oprechte wens om u naar succes te leiden. Ons team staat klaar om u te helpen als u vragen of verzoeken hebt. Neem gerust contact met ons op.
Scroll naar boven